Newborn fotografie

Ben je net mama of papa geworden en wil je graag dit kleine wondertje laten vastleggen met pure foto’s? 

Voor
New born fotografie vindt altijd binnen de 2 à 3 weken plaats na de geboorte. Binnen deze periode slapen ze nog heel veel en laten ze het nog goed toe om een aantal poses te nemen. Het is daarom aangeraden om al een datum vast te leggen als je nog in verwachting bent. Ben je wat laat met het boeken van een fotoshoot en is je baby al geboren? Dan plannen we het last minute nog in indien er een plekje in mijn agenda is vrijgekomen. 

Tijdens
Tijdens de fotoshoot kom ik bij jullie thuis zodat jullie en je nieuw babytje in een vertrouwde omgeving zijn. Zorg ervoor dat het babytje net voor ik kom een flesje gedronken heeft en een schone luier zodat hij/zij zalig in slaap kan vallen. Leg alvast een aantal favoriete outfitjes, knuffels en dekentjes klaar, lichte en zachte kleuren zijn tijdsloos en zorgen voor zeer mooie foto’s. Zelf breng ik ook een aantal attributen mee die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Het liefste maak ik foto’s met daglicht en in een lichte omgeving. Dit kan op een slaapkamer of op de babykamer maar net zo goed in de leefruimte. Check daarom alvast even welke lakens je oplegd en of de temperatuur warm genoeg is voor het kindje. Draag net zoals je kindje lichte kleuren en stem de outfits op elkaar af. 

Mocht het babytje zijn dag niet hebben, maak je dan geen zorgen. We nemen genoeg tijd om tussendoor te voeden en te knuffelen en in het ergste geval kom ik een dagje later terug om er voor te zorgen dat jullie kleintje er op zijn best opstaat. Hoe dan ook we maken er een zeer mooi en onvergetelijk moment van. 

Na
Binnen de twee weken krijg je een mooie selectie van foto’s toegestuurd via wetransfer. De foto’s hebben geen watermerk, zijn individueel bewerkt en zijn in hoge resolutie zodat je later er nog vanalles mee kan doen. Denk eraan ze tijdig te downloaden en ze goed te bewaren op meerdere plekken. Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

Heb je een boek besteld dan houden wij je op de hoogte wanneer deze ongeveer zal geleverd worden bij je thuis. Dit is meestal binnen de 2 à 3 weken na de fotoshoot. Wil je hem nabestellen om later cadeau te doen aan de grootouders dan kan je dit via ons doen. 

newborn basic

€350

fotoshoot op locatie
2 uur fotograferen
minimum 80 foto’s

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

newborn extra

€475

fotoshoot op locatie
2 uur fotograferen
minimum 80 foto’s
fotoboek 19x19cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

newborn luxe

€540

fotoshoot op locatie
2 uur fotograferen
minimum 80 foto’s
fotoboek 28x28cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me