Huwelijksfotografie

proficiat! Een van de mooiste dagen staan op jullie te wachten. Je bent nu al druk in de weer en een fotograaf die jullie speciale moment op een zeer intieme manier kan vastleggen mag niet ontbreken. Ben je geïnteresserd om een of meerdere fotografen van Scatta als jullie huwelijksfotografen? Mail ons dan met de trouwdatum, de trouwlocatie, een kort voorlopig draaiboek van jullie dag zodat we snel kunnen reageren op jullie aanvraag. 

Voor
Wij nodigen jullie indien de datum nog vrij is graag uit bij ons even kennis te maken en jullie dag verder te plannen. We bespreken de uren en onze manier van werking graag met jullie en kiezen een locatie uit. Om zeker te zijn dat jullie datum vastligt vragen wij om binnen de twee weken een voorschot te betalen. Nadat dit voldaan is staat jullie huwelijk definitief gepland in onze agenda. 

Tijdens
Wij komen vanaf het duopakket met twee fotografen om zo de momenten vanuit twee perspectieven te beleven. We proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven om de dag vast te kunnen leggen hoe deze ook écht was. Puur en intiem. 

Nadien. 
Na 48u krijg je van ons al een eerste teaser zodat je deze foto’s al kan tonen aan je geliefden. Indien je ook een fotoboek had gewenst ontvang je binnen enkele dagen na jullie huwelijk de rest van de factuur.  Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, kan ik aan de slag met jullie fotoboek! Zodra deze afgerond en besteld is kun je deze binnen enkele (werk)dagen thuis verwachten. We houden je op de hoogte via mail wanneer deze zou toekomen. De foto’s uit het boek en de rest van de mooiste foto’s ontvang je dan ook nog eens in grote resolutie van mij via wetransfer. Deze zijn elk individueel bewerkt en bevatten geen watermerk. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt.. Vergeet je foto’s niet direct te downloaden en goed op te slaan! Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

SOLO

vanaf €600

1 fotograaf
4 uur aanwezig
minimum 200 foto's

uitbreidbaar aan 125 euro per uur 

Contacteer me

DUO

vanaf €1400 

met 2 fotografen
8 uur aanwezig
minimum 400 foto's
6 fotoafdrukken

uitbreidbaar aan 125 euro per uur

Contacteer me

DUO plus

vanaf €1650

10 uur aanwezig
minimum 500 foto's
met 2 fotografen
10 foto adrukken
10% korting op een trouwalbum

uitbreidbaar aan 95 euro per uur

Contacteer me

Trouwalbum

vanaf €400

deze prijs hangt af van verschillende factoren zoals formaat, papierkwaliteit en aantal pagina's. 

Contacteer me voor een prijs op maat.

Contacteer me