Familie portretten

Al ons later is met jou! De mooiste momenten vastgelegd zo spontaan mogelijk! 

Wat mag je verwachten?
 
Voor
Na het vastleggen van een datum krijg je van mij een aantal locaties in de omgeving van gent toegestuurd via mail. Hieruit kan je zelf kiezen wat je het beste bevalt. Heb je liever een familiefotoshoot in de buurt van jullie huis of op een bijzondere plaats voor jullie dan kom ik gerust tot bij jullie of ga ik even in jullie buurt op zoek naar een perfecte locatie. 

Bij regen of minder geschikt weer kunnen we op zoek gaan naar een mooie binnenlocatie of is er de mogelijk om de fotoshoot te verplaatsen naar een ander moment die week. 

Tijdens
We spreken af aan de locatie op een tijdsstip dat jullie het beste uitkomt en gaan dan samen op pad om de mooiste foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Omdat attributen vrij persoonlijk zijn mag je deze zelf meebrengen. Dit kan een fietsje zijn, bellenblaas of ander speelgoed waaraan de kinderen gehecht zijn. Het hoeft daarom nog niet op de foto te staan maar zorgt soms voor veel spontanere poses bij de kids.
 
 
Na

Binnen de twee weken krijg je een mooie selectie van foto’s toegestuurd via wetransfer. De foto’s hebben geen watermerk, zijn individueel bewerkt en zijn in hoge resolutie zodat je later er nog vanalles mee kan doen. Denk eraan ze tijdig te downloaden en ze goed te bewaren op meerdere plekken. Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

Heb je een boek besteld dan houden wij je op de hoogte wanneer deze ongeveer zal geleverd worden bij je thuis. Dit is meestal binnen de 2 à 3 weken na de fotoshoot. Wil je hem nabestellen om later cadeau te doen aan bijvoorbeeld de grootouders dan kan je dit via ons doen. 

Familie

€200

fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
minimum 40 foto’s

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

familie luxe

€325

fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
minimum 40 foto’s
fotoboek 28x28cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me