Doopsel in beeld gebracht.

een mooi moment waarin je even stilstaat bij een wonder. 

Voor
Laat tijdig de datum en locatie weten van het doopsel. stuur indien mogelijk vooraf al het verloop van de viering door zodat we geen belangrijk moment uit het oog verliezen. 

Tijdens
Ik kom een kwartiertje voor de viering begint toe om mijn materiaal klaar te leggen en even het doopsel te overlopen met de ouders. Tijdens de viering probeer ik me op de achtergrond te houden zodat jullie dit moment heel persoonlijk kunnen meemaken en ik het kan vastleggen zoals het echt was. Na de viering is er nog tijd om enkele gezinsfoto's te nemen en eventueel de sfeer van de feest vast te leggen. Wil je graag dat ik wat langer blijf laat dit dan vooraf weten.

Na
Binnen de twee weken krijg je een mooie selectie van foto’s toegestuurd via wetransfer. De foto’s hebben geen watermerk, zijn individueel bewerkt en zijn in hoge resolutie zodat je later er nog vanalles mee kan doen. Denk eraan ze tijdig te downloaden en ze goed te bewaren op meerdere plekken. Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

Heb je een boek besteld dan houden wij je op de hoogte wanneer deze ongeveer zal geleverd worden bij je thuis. Dit is meestal binnen de 2 à 3 weken na de fotoshoot. Wil je hem nabestellen om later cadeau te doen aan bijvoorbeeld de grootouders dan kan je dit via ons doen. 

Doopsel basic

€250

fotoreportage op locatie
2 uur fotograferen
minimum 80 foto’s

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

Doopsel luxe

€375

fotoreporatage op locatie
2 uur fotograferen
minimum 80 foto’s
+ fotoboek 28x28cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me