Communie fotografie

Een speciaal moment waarbij de mooiste portretten horen! Speels, romantisch, stoer, speciaal op maat voor jou! 

Wat mag je verwachten?

Voor
Na het vastleggen van een datum krijg je van mij een aantal locaties in de omgeving van gent toegestuurd via mail. Hieruit kan je zelf kiezen wat je het beste bevalt. Heb je liever een communieshoot in de buurt van jullie huis of op een bijzondere plaats voor jullie dan kom ik gerust tot bij jullie of ga ik even in jullie buurt op zoek naar een perfecte locatie. Bij regen of minder geschikt weer kunnen we op zoek gaan naar een mooie binnenlocatie of is er de mogelijk om de fotoshoot te verplaatsen naar een ander moment die week. 

Wil je graag nog wat extra foto’s met het hele gezin na de communie shoot, laat dit dan graag even op voorhand weten en dan maak ik hier een aangepaste offerte voor. 

Tijdens
We spreken af aan de locatie op een tijdsstip dat jullie het beste uitkomt en gaan dan samen op pad om de mooiste foto’s te maken. Omdat attributen vrij persoonlijk zijn mag je deze zelf meebrengen. Dit kan een fietsje zijn, bellenblaas of ander speelgoed waaraan de kinderen gehecht zijn. Het hoeft daarom nog niet op de foto te staan maar zorgt soms voor veel spontanere poses bij de kids als ze iets om handen hebben. 

Na
Binnen een week krijg je een mooie selectie van foto’s toegestuurd via wetransfer. De foto’s hebben geen watermerk, zijn individueel bewerkt en zijn in hoge resolutie zodat je later er nog vanalles mee kan doen. Denk eraan ze tijdig te downloaden en ze goed te bewaren op meerdere plekken. Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

Heb je een boek besteld dan houden wij je op de hoogte wanneer deze ongeveer zal geleverd worden bij je thuis. Dit is meestal binnen de 2 à 3 weken na de fotoshoot. Wil je hem nabestellen om later cadeau te doen aan bijvoorbeeld de grootouders dan kan je dit via ons doen. 

Je krijgt bovendien 3 kaart ontwerpjes mee gestuurd om uit te kiezen. De foto’s die erin gebruikt worden zijn optioneel. Je mag steeds zelf je keuze doorsturen en dan plaats ik ze in het ontwerp. Wij bieden de mogelijkheid aan om de kaartjes (maximaal 4 verschillende) bij ons te laten drukken, kijk daarvoor even bij informatie - pakketten - afdrukken. 

Communie basic

€250

Fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
Minimum 40 foto’s
3 ontwerpen kaartje

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

Communie Luxe

€375

fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
minimum 40 foto’s
3 ontwerpen kaartje
fotoboek 28x28cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me