Baby fotografie

Een leuk moment, een eerste verjaardag? Je baby verandert die eerste twee jaren zo snel dat elk moment een goed moment is om je liefste vast leggen op de gevoelige plaat.

Voor
Elk moment is uniek in de eerste jaren met je baby. Waarom deze dan niet op een mooie manier vastleggen en herinneren? Heb je liever een intieme shoot thuis of eerder op een mooie locatie. Alles kan. Laat me je wens weten en ik ga op zoek naar een gepaste locatie. 

Tijdens
Tijdens de fotoshoot kom ik bij jullie thuis of gaan we naar een mooie locatie. Zorg ervoor dat het babytje net voor ik kom een flesje gedronken heeft en een schone luier of een dutje gedaan heeft. Leg alvast een aantal favoriete outfitjes, knuffels en dekentjes klaar, lichte en zachte kleuren zijn tijdsloos en zorgen voor zeer mooie foto’s. Zelf breng ik ook een aantal attributen mee die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Het liefste maak ik foto’s met daglicht en in een lichte omgeving. Draag net zoals je kindje lichte kleuren en stem de outfits op elkaar af.  

Mocht het babytje zijn dag niet hebben, maak je dan geen zorgen. We nemen genoeg tijd om tussendoor te voeden en te knuffelen en in het ergste geval kom ik een dagje later terug om er voor te zorgen dat jullie kleintje er op zijn best opstaat. Hoe dan ook we maken er een zeer mooi en onvergetelijk moment van. 

Na
Binnen de twee weken krijg je een mooie selectie van foto’s toegestuurd via wetransfer. De foto’s hebben geen watermerk, zijn individueel bewerkt en zijn in hoge resolutie zodat je later er nog vanalles mee kan doen. Denk eraan ze tijdig te downloaden en ze goed te bewaren op meerdere plekken. Mocht er toch binnen de twee jaar iets misgelopen zijn en je bent de foto’s kwijt geraakt dan kan je steeds ons contacteren. Wij houden ze voor jullie 2 jaar bij als back up. 

baby basic

€200

fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
minimum 40 foto’s

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me

baby luxe

€390

fotoshoot op locatie
1 uur fotograferen
minimum 40 foto’s
+ fotoboek 28x28cm

foto’s via wetransfer
evt reiskosten buiten Gent

uitbreidbaar aan €95/uur

Contacteer me